sobota 27. augusta 2011

TVD 68.

Tááák a mám tu pár nových spoilerov týkajúcich sa postáv TVD, ale keďže nemám priami zdroj neviem povedať nakoľko sú pravdivé...








Delena
Vieme už, že tretia séria sa začne Eleninou oslavou, ktorú organizuje Caroline v Salvatorovskom (teraz už Eleninom) dome. Keďže Stefan bude na tejto akcii chýbať, pochopiteľne, najočakávanejším darčekom je práve ten od Damona.
"Elena mu nechce dovoliť aby jej niečo kúpil, takže technicky jej nekúpi nič. Ale narazí na niečo, čo ona skutočne veľmi chcela a on urobil všetko pre to, aby jej to zohnal. Ona si bude myslieť, že to ukradol alebo našiel. Bude to naozaj veľmi pekný tichý moment."
No toto sa mi nezdá akoby hovoril Ian...Uvidíme...


Dozvie sa Stefan o Delene bozku?
Paul Wesley tvrdí, že Stefan Elenu stále miluje aj po tom, čo ju opustil na konci druhej série po boku Klausa.
Paul ďalej tvrdí, že Stefan sa nebude zaujímať o inú ženu: "Pokiaľ je Stefan tam kde je teraz, tak nie, pretože Stefan ani trochu nemyslí na inú ženu. Elenu miluje a všetko robí kvôli nej."
No odhalil nám aj to, že o bozku Eleny a Damona sa dozvie a nahnevá ho to.
"Odpoviem vám na to iba jedným slovom." povedal Paul, keď sa ho pýtali či Stefan stratí nervy kvôli tomuto bozku. "Áno."
A tento bozk by mohol v seriáli spôsobiť drámu, aspoň tak naznačila Julie Plec.
Hmm, celkom sa mi nepozdáva, žeby Stef s Damonom mali byť proti sebe...Viac sa mi páčila tá ich "spolupráca"...


Caroline ♥ Tyler
Žiarlivosť sa stane "veľkou priateľkou" Caroline po tom čo uvidí na oslave narodenín Tylera s jedným dievčaťom. Príbeh "Rómea a Júlie" dostane skutočne Shakespearovský (snáď som to napísala správne) podtón, keď niekto koho poznáme bude chcieť našej vamp Barbie ublížiť. Takže Car bude žiarliť...


Stefan
Čo to už o ňom vieme a  napríklad to, že bol nútený prejsť na temnú stranu a boj o jeho "dušu" bude hnacou silou tretej série. Kavin Williamson prezrádza: "V tejto sérii sa jednoducho zblázni. Ale budú to postupné zmeny. Nie je iba "rozparovač" - je to celá mozaika zmien, ktorú postupne odkrývame, po celí čas. Bude sranda sledovať túto Stefanovu bláznivú a veľmi, skutočne veľmi krvavú jazdu." 
Zo svätého Stefana sa stane rozparovať závislí na ľudskej krvi a tento desivý žart (ktorý Julie Plec nazýva "Stefanova a Klausova roadshow") sa len začína.
"Budeme mať možnosť vidieť kam až Stefan v jeho strašidelnej premene môže zájsť." povedal Morgan (Klaus) 
Plec prezrádza: "Nebude to krátky príbeh. Budeme skúmať rôzne úrovne Stefanovej temnej stránky dosť dlhý čas."
Otázne je ako dlho zostane oddelený od ostatných, a ako mu pomôžu vrátiť sa k sebe...Ale vraj do Mystic Falls znova zavíta a Damon mu bude pomáhať vyčistiť si hlavu...Tak trocha si vymenia svoje úlohy. A okrem toho ako sa bude správať k Elene? Kruto? No jedno je isté - uvidíme ich vzťah z úplne inej verzie...


Pardón je toho viac, ale ja už mám na dnes písania dosť... O postavách Jermiho a Alarica písať nebudem, pretože to sme tu už mali...   


      

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára