utorok 23. augusta 2011

TVD 65.

Mám tu spoiler o Alaricovi, ale je prekladaný z Taliančiny google prekladočom (iste chápete) A tak to bude len taký výťah nakoľko niektoré vety sú nezrozumiteľné...


Nielen Stefan, rozparovač a Jeremy s jeho "problémom" - v tejto 3 sérii môže veľké zmeny očakávať aj náš milovaný profesor histórie.  
Nemôžme poprieť, že Alaric mal za sebou ťažkú druhú sériu - a to nielen stratil svoju priateľku Jennu, ale aj svoju manželku, ktorú Klaus použil ako spôsob hrania svojej hry v Mystic Falls (a aspoň dúfam, že som to dobre v tom preklade pochopila). Ale to všetko je súčasťou minulosti alebo nie?
Elena a Jeremy sú opäť bez rodičov a veľa sa špekulovalo, že Rick prevezme povinnosti rodičovstva. Fanúšikovia (myslím) chcú aby Elena, Jeremy a Rick tvorili akúsi rodinu. Budú mu hovoriť "ocko"?
Ale to nie je všetko! Alaric bude čeliť ďalšej výzve a v strede všetkého bude pomáhať zachrániť Stefana. Zdá sa, že Alaric sa bude nachádzať uprostred všetkého...(Dúfam, že som to trochu odhadla, ale snažila som sa a to sa cení) 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára