nedeľa 15. mája 2011

TVD 28.

Ohľadom TVD som našla spoiler na adatyna.blog.cz kde adminka oného blogu preložila aj rozhovor zo všetkými hlavnými hercami zo seriálu...



 Proč a kdy jste se rozhodli přivést zpět Vicki (Kayla Ewell) a Annu (Malese Jow)? 
"Je to něco, co jsme měli vymyšlené velmi dlouho (popravdě už od začátku druhé série) a tento nápad se zrodil, protože Kayla byla součástí této rodiny a velmi nám chyběla a Melese zanechala taky silný vliv .. Její smrt byla nezbytná pro Jeremyho, ale nebylo to něco, co jsme udělali rádi. A tak když jsme začali přemýšlet, jak můžeme přivést zpět postavy, které milujeme a jak můžeme dopřát divákům možnost vidět je znovu, přineslo to spoustu nápadů a na tomto jsme se celkem rychle shodli. Jsme z toho opravdu nadšeni. "
Můžete říct, co to bude znamenat pro Jeremyho a jeho drahé ex? Je to krok vpřed? 
"Nemohu prozradit kam to bude směřovat, ale zrodilo se to z myšlenky, že Bonnie porušila zákony přírody (když přivedla Jeremyho zpět k životu). V této sérii jsme se dozvěděli, že čarodějky jsou služebnice přírody. Když zneužijí nějaké kouzlo, musí nést následky. Viděli jsme, jaké následky to mohou být. "
Bude mít tento nový vývoj vliv na Jeremyho vztah s Bonnie? Obě postavy jsou přece dívky, které kdysi miloval .. 
"Samozřejmě, že to bude mít na ně obrovský vliv, když se budou potulovat kolem - ať už když budou v jeho mysli, nebo když ho budou pronásledovat .. Mluvme o nešikovnosti ve vztahu! "
Dá se předpokládat, že tento zvrat může pohánět Jeremyho do většího sóla v budoucí sérii? "Nemůžeme říct nic, dokud to není napsáno .. Jeremyho vždy frustrovalo, že nemá žádné nadpřirozené schopnosti a všichni ho nechávají sedět v rohu, zatímco oni dělají špinavou práci. Teď má najednou zkušenost s něčím nadpřirozeným a to ho staví do centra všeho (co se aktuálně odehrává)! Tato série byla o tom, jak se z chlapce stává muž a teď je z něj muž s problémem. "
V novém díle byl krásný moment mezi Alaricem a Jeremym. Chcete z Alarica udělat novou rodičovskou figurku pro Gilbertovi? 
"Slíbili jsme Mattu Davisovi, že Alaric dostane pořádný kopanec do zadku a využijeme jeho postavu lépe. Chtěli jsme dát jeho postavě lepší úhel pohledu a bohatší život na obrazovce a toto je jen jedna z mnoha věcí, které doufáme, že jsme s ním schopni udělat. Matt je skvělý herec a je to i cenná součást této show. Snažit se ho konečně dostat do centra, abychom mohli udělat něco obrovské, emotivní a nadpřirozené je velmi vzrušující. "
To, že jsme dnes viděli "špatného Stefana" byl další vynikající okamžik .. Bylo to pro vás zajímavé - přivést tuto postavu opět na nové místo? 
"Když jsme mluvili o této sérii jako o celku, vždycky jsme věděli, že to bude období, kdy Stefan podnikne cestu zpět ke své temné stránce. Skoro na začátku jsme se rozhodli, že to bude cesta, kterou budeme rozvíjet až do konce, takže vše, co jsme s ním udělali mělo připravit půdu pro posun v jeho cestě. Jsme nadšeni touto příležitostí. Pro Stefana to není ČERNÁ nebo BÍLÁ. Nemáme zlého nebo dobrého Stefana. Je zde Stefan, který zápasí s něčím, co nemůže přemoci. Nezáleží na tom, jak se snaží - pořád ho to ovládá. A ovládá ho to tak, jak to nikdy neovládalo Damona. Sledovat Stefana jak s tím bojuje a možná i jak ho to přemůže - to je příběh, který by mohl pokračovat ještě dlouhou dobu. Skrývá to hodně skvělých příležitostí. "
Do listiny s názvem OHROMUJÍCI se zapsalo i rozloučení Damona a Eleny. Co udělalo z tohoto momentu ten správný okamžik na zkoumání jejich vztahu? Znamená to posun vpřed? 
"Cítila jsem, že Damon si konečně zaslouží nějaké přijetí, soucit a opětování pocitů, které dával on velmi jasně najevo. Potřeboval to a Elena mu to potřebovala dát. Očividně se o něj stará a zajímá v různých směrech a to bude velký boj v další sérii - pro všechny tři! Co znamenal ten moment mezi nimi? Jak se z toho vzpamatují spolu se Stefanem? Kam tyto vztahy vedou? To se dozvíte."
Naznačili jste, že třetí série bude věnována hlavně původním upírům. Znamená to, že se Klaus a Elijah přidají k hlavním postavám? Uvidíme Elijaha opět naživu? 
"Rozhodnutí o životě těchto postav ještě nebylo oficiálně potvrzeno, ale v seriálu máme po celou dobu flashbacky. Pokud budeme zkoumat historii původních upírů, tak mohu zaručit, že znovu uvidíme Daniella. To, zda jej uvidíme v budoucnu bude součástí zábavy, která nás čeká, když začneme mluvit o vývoji další série. "
Klaus se jeví jako čisté zlo! Chtěli byste v další sérii popsat jeho sympatičtější stránku? 
"Určitě ho nechceme ani o špetku lepšího! Milujeme ho jako našeho neohroženého padoucha... Pokud se však začneme zajímat o minulost a jeho rodinu, bude těžké nemít přinejmenším představu o Klausovi, který je v nějakém směru soucitný. Bude zajímavé hrabat se v tom... Ale v žádném případě nám Klaus nezměkne :-) "

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára