piatok 10. júna 2011

Súboj týždňa V.

No dosť dlho som dumala medzi kým bude dnešný súboj a na nič iné som neprišla...A teraz to bude pre mňa absolútne ťažké nakoľko fandím rovnako obom.


Bella vs. Elena


1.Láska
     Tak tu obe jednoznačne vyhrali a milión báb po celom svete túži byť minimálne na ich mieste a maximálne im závidí. Veď kto by nechcel stretnúť životnú lásku už v sedemnástich tak ako Bella?  Kým mohli byť s Edwardom konečne spolu a šťastný museli toho veľa prekonať. Čo je však hlavné napokon sa im to podarilo. 
     A u Eleny je to otázne, keď vezmeme do úvahy, že jej momentálna láska je opäť krvilačný upír a ešte je tu jeho brat - skvelí a absolútne príťažlivý Damon :-) 
To je také ťažké...Ale bod pre...do kelu...dávam ho obom!  
1:1


2.Život
     Tak a teraz to poďme rozanalizovať. Začnem s Bells. Ona to mala v podstate vždy ťažké, pretože bola iná. Potom sa uchýlila k miernemu masochizmu aby jej mama bola šťastná. Akoby nestačilo, že musí bývať v daždivom Forkse ešte jej to značne skomplikuje Edward (nemám nič proti keby chcel tak trochu život skomplikovať aj mne), ktorý je navyše aj upír ... Keď Bells strávi prvotný šok je tu "milí" upír James a s ním aj ďalší problém. Nakoniec to dobre dopadne a šup Bells má osemnásť a z jej oslavy bude tragédia. Edwarda bude oplakávať ešte pol roka, potom ho zachráni pred melodramatickou samovraždou a spoločne sa im podarí odísť i od Volturiovcoch ( či je to správne napísané netuším). Potom sú tu už len novorodený upíri a Jacob, ktotrý im stojí v ceste k šťastnej láske. Prekonajú aj toto, je tu svadba a čo by čert nechcel aj nebezpečné tehotenstvo...To prežije, ale nie ako človek a už sú tu opäť iba Volturiovci... Ale koniec koncov dožili sa šťastného konca :-)
    A poďme k Elene...tá musela stráviť smrť rodičov, potom existenciu nadprirodzených bytostí, dokonca zistila i, že je adoptovaná, jej mama je upírska mrcha, do mesta prišla Kath, napokon to s tým rituálom, zomrel jej otec aj Jenna, Stefan je teraz po boku Klausa a je toho ešte aj oveľa viac...Bod pre Elenu! (ťažké rozhodnutie :-) )
1:2


3. Nátura
    Hmm, tu je to viac menej vyrovnané...Bella zvládla toľko vecí hoci občas to už pomaly aj začala vzdávať...Napokon to však vždy prekonala ... Ale Elena...Priznajme si to mala to ťažšie...Toľko úderov, toľko strát...Určite bod pre ňu! 
1:3


No Elena vyhrala s náskokom, ale ja mám rada obe a podľa mňa sa tak ani veľmi nelíšia. Pre mňa sú víťazky obe:-)  
  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára