streda 8. júna 2011

Súboj týždňa IV.

Tak konečne som si našla čas a máme tu súboj týždňa...Dnes sa bude odohrávať medzi Stefanom a Jasperom. Myslíte si, že sú to absolútne nepodobný upíri? Nesúhlasím istá podobnosť tu je :-)



Stefan vs. Jasper


1. Strava
     Takže poďme rovno na vec...Samozrejme pod pojmom "strava" myslím len jednú vec a to krv. Obaja sa živia krvou zvierat aby chránili ľudské životy. 
    Stefan loví len zvieratá, ale aj dnes má s tým ešte problémy. Raz už prepadol túžbe po krvi a zrazu sa z neho stál doslova diabol nešetriaci nikoho. Teda aby som bola presná ešte mal trochu ovládania. V poslednej časti však všetko stratil. 


    No a Jasper má s tým rovnaké problémy. Okolo ľudí pochoduje s výrazom ako by ho niečo bolelo. Či vlastne ho bolí alebo skôr páli oheň v krku. Minulosť má síce pestrú, ale dnes sa už ovláda čiže bod preň ho. 
0:1


2. Minulosť 
     Tu to bude ťažké lebo obaja ju majú pestrú. Ako som už načrtla Jasperová minulosť je zaujímavá. Stvorila ho istá Maria (nespomínam si ako sa presne volala tak som sa snáď trafila) a on potom cvičil jej armádu novorodých upírov. A my čo sme čítali Zatmenie jeho minulosť poznáme až pridobre.
     Ale zaujímavé to mal aj Stef. I Klaus načrtol čosi o jeho vražednej minulosti...Komuže dáme bod? Obom!
1:2


3. Partnerky 
    Obaja v tomto smere to už majú vybavené... Začnem Stefanom. V jeho prípade bola voľba celkom dobrá - Elena je krásna a plus je schopná tolerovať mu ten fakt, že je upír a toleruje mu všetko s tým súvisiace. Absolútne sa k sebe hodia a pomáhajú si ako môžu. No len keby tu nebola taká malá chybička menom Damon :-) 
    Aj Jasper si dobre vybral. Alice je úžasná, zábavná a v neposlednom rade aj pekná. Je veľkou oporou pre Jaspera. Ach, tu mám znova dilemu...Tak oukey bod znovu obom!
2:3


A je to! Vyhral Jasper! Ale len o kulilinček...Stef v podstate ani o nič neprišiel :-)   
  


   

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára